PENTUJA - PUPPIES


Expected to be born April 2024

Ozzy x Miina

Meillä ei ole erillistä kenneltilaa, vaan pennut kasvavat osana arkea tottuen alusta asti jokapäiväisiin kodin askareisiin ja ääniin. Sosiaalistaminen on pennun elämän kannalta tärkeää, ja jokaisen pennun alkutaipaleelle kuuluukin vahvana osana sosiaalistaminen. Pikkupennuille käytämme Bio Sensor -ohjelmaa ja pentujen kasvaessa ne pääsevät kokemaan ja tuntemaan mahdollisimman paljon kaikkea uutta.

Pentumme myydään aina ensisijaisesti lemmikiksi, mutta myöhempää käyttötarkoitusta silmällä pitäen valitaan pennuista rakenteellisesti lupaava, toimelias, pehmeä, kova jne. pentu, jolla on parhaat mahdollisuudet täyttää juuri sille asetetut tulevaisuuden tavoitteet. Lupaavakin pentu voi olla aikuisena toisen näköinen ja luontoinen, joten jokainen pentu myydään vain kotiin, joissa se saa olla rakastettu perheenjäsen koko elämänsä.

Jokaiselle pennulle haluan hyvän ja vastuuntuntoisen kodin, joka vastaa pennun ja aktiivisen aikuisen koiran tarvitsemasta huolenpidosta, koulutuksesta, kurista ja rakkaudesta. Tasapainoiseksi aikuiseksi kasvaakseen pentu tarvitsee määrätietoisen ja johdonmukaisen tapakasvatuksen. Kasvattajana annan ohjeita ja neuvoja, mutta todellinen työ jää aina uuden kodin vastuulle. Autan mielleläni omien resursien puitteissa koulutuksessa, trimmauksessa ja oikeanlaisten välineiden valinnassa.

Kaikki pentueemme ovat huolella ja ajan kanssa suunniteltuja ja yhdistelmät ovat sellaisia, joista voisin kuvitella itse ostavani pennun. Tarkoituksenani on kasvattaa ulkomuodoltaan rotumääritelmän täyttäviä, mahdollisimman terveitä ja rodunomaisen luoteen omaavia koiria. Unohtamatta tietenkään rodun alkuperäistä käyttötarkoitusta metsästyskoirana. Jalostukseen käytetyt koirat ovat terveystarkastettuja sekä ne ovat palkittuja näyttelyissä, metsästyskokeissa tai muissa koiraurheilulajeissa.Luovutamme pentumme:

 • aikaisintaan 8 viikon ikäisenä
 • rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon
 • mikrosirutettuina
 • 3 x madotettuina
 • eläinlääkärin tarkistamina
 • kirjallisella hoito-ohjeella ja pentupaketilla varustettuna
 • kasvattajan 24/7 tuella

 • Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää suunnitelmistamme ja rodusta!

  sophie.aspholm(at)gmail.com tai p.040 705 7700 (laita viesti, jos en vastaa puhelimeen).


  Suosittelen tutustumaan rodun jalostuksen tavoiteohjelmaan ennen yhteydenottoa. Nimestään huolimatta jalostuksen tavoiteohjelmasta löytyvä tieto hyödyttää myös muitakin kuin kasvattajia. Ohjelma sisältää mm. tietoa tämän hetken terveystilanteesta, rodunomaisesta luonteesta, rodun nykytilanteesta jne. Todella mielenkiintoista luettavaa.

  Gordoninsetterin jalostuksen tavoiteohjelma 2019-2023  Our puppies are registered to the Finnish Kennel Club, microchipped, 3 x dewormed and examined by the vet
  before they will move to their new homes!

  For more information, please contact me via email
  sophie.aspholm(at)gmail.com

  TYYPILLISIÄ PENTUJAMME - TYPICAL PUPPIES FROM US

  © Fixours Kennel 2018 ~ No material on this site should be used without permission.